My Manual

Geef medewerkers direct toegang tot uw werkinstructies en procesbeschrijvingen

Easy Compliancy My Manual is al beschikbaar vanaf € 25,- per maand

Gratis Proberen   Direct Bestellen

Stel uw eigen handboeken samen met duidelijke procedures, instructies en taken.

Bij My Manual ligt de nadruk op het managen en aansturen van processen die zich binnen uw organisatie afspelen (beleid, procedures en instructies). My Manual maakt taken en verantwoordelijkheden inzichtelijk en controleerbaar.

U bepaalt zelf voor welke afdeling(en) en toepassing u My Manual inzet.

U wilt dat uw medewerkers zich houden aan uw normen, procedures en manier van uitvoering van taken. Dit kan zijn om reden van veiligheid, kwaliteit, klantvriendelijkheid of om te voldoen aan bepaalde wettelijke normen/eisen.

Voor grotere organisaties zijn hier omvangrijke, duurdere en complexere systemen met meerdere handboeken vaak van toepassing. Wellicht is dat niet direct voor u noodzakelijk. Met My Manual kunt u voor een zeer scherpe prijs maximaal 50 documenten opzetten. Het onderhoud is eenvoudig en het handboek is altijd direct en voor al uw medewerkers beschikbaar (ongeacht tijd en locatie).

Demo video

My Manual is op elke PC, Tablet en/of smartphone met een browser te gebruiken. Het programma past zich, waar mogelijk, aan de schermgrootte aan. Toegang tot My Manual wordt geregeld met het doorlopen van een aanmeldingsprocedure die wordt aangeboden via een welkomst e-mail na het aanmelden. Voor de beheerder en documentschrijvers geldt altijd een persoonlijk inlogaccount. Per lezersgroep kan worden bepaald of naast een persoonlijke inlogcode ook een directe toegang middels een snelkoppeling wordt toegestaan.

Uw dynamische data is 24/7 online beschikbaar, inzichtelijk voor uw eigen medewerkers en auditors,  altijd recent en bijgehouden. Bij alle veranderingen in uw organisatie of in de wetgeving, kunt u op elk moment aanpassingen maken.