AVG

Online je privacybescherming inregelen en voldoen aan de AVG

Easy Compliancy Online is al beschikbaar vanaf € 25,- per maand

Gratis Proberen          Direct Bestellen

 

Wettelijke norm voor privacybescherming en vastlegging van persoonsgegevens.

Sinds 25 mei 2018 moet ook uw organisatie voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De AVG is van toepassing zodra u die persoonsgegevens verzamelt, verwerkt en/of opslaat. Dit kan van medewerkers, klanten, prospects, leveranciers zijn of leden. Hoe maakt u de vertaalslag van de wet en regelgeving naar wat u in uw organisatie moet doen?

Easy Compliancy brengt alle taken die u vanuit de AVG moet doen in beeld, helpt u snel bepalen wat voor u van toepassing is, laat u eenvoudig functionarissen toewijzen en levert templates voor registers en verwerkingen aan. Wij bieden u het instrument en de kennis om al uw AVG zaken op orde te brengen én te houden.

U heeft als gebruiker geen uitgebreide kennis nodig van de AVG of van informatiebeveiliging om gebruik te maken van het instrument. Er hoeft geen ingewikkeld proces doorlopen te worden, de gebruiker bepaalt door algemene vragen in te vullen en keuzes te maken zelf de structuur van het handboek. Wettelijke eisen en bepalingen die niet van toepassing zijn, worden weggelaten.

Easy Compliancy AVG gaat verder dan alleen een privacyverklaring. Het instrument maakt alle AVG-taken voor uw organisatie inzichtelijk en wij kunnen u met deskundig advies ondersteunen bij de implementatie.

Enkele gebruikers

Hoe werkt het?

  • Kies uw abonnementsvorm en meld u aan
  • Log in en beantwoord de vragen die u krijgt voorgeschoteld
  • Ken taken en verantwoordelijkheden toe aan functionarissen
  • Publiceer en gebruik het handboek online of maak een fysieke print
  • (optioneel) Publiceer de automatisch gegenereerde privacyverklaring op uw website
  • Onderhoud het register van verwerkingsactiviteiten

Demo video

Start nu:

Uw dynamische data is 24/7 online beschikbaar, inzichtelijk voor uw eigen medewerkers en auditors,  altijd recent en bijgehouden. Bij alle veranderingen in uw organisatie of in de wetgeving, wordt uw AVG-handboek bijgewerkt en kunt u op elk moment aanpassingen maken, zonder opnieuw te beginnen.

U krijgt toegang tot de webapplicatie waar online alle voor uw organisatie verplichte beleidsstukken, procedures en instructies en beschikbaar zijn.

Selecteer nu het abonnement dat bij uw organisatie past. Na het invullen van uw basisgegevens sturen stellen wij een AVG-omgeving voor u in en kunt u direct aan de slag.

Description

text

text

AVG - MKB

Tot en met 25 medewerkers
_________________

AVG - MKB+

Tussen 26 en 100 medewerkers
_________________

AVG - Enterprise 

Meer dan 100 medewerkers
_________________


Tags: avgregister, avg register, verwerkersovereenkomst, verwerkinigsovereenkomst, compliance, compliancy, algemene verordening gegevensbescherming